Eerste paar dagen!
Door: Judith
Blijf op de hoogte en volg Judith
05 Juli 2008 | Turkije, Alanya
Hier een berichtje vanuit het uberwarme Turkije!
Sorry het is waarschijnlijk nog niet heel erg lang maar heb niet veel tijd!
Maandag was het zover! Op naar Turkije.. ik moet eerlijk zijn.. het afscheid van papa en anja en co viel me egt zwaar! probeerde me sterk te houden.. met moeite..maar toen ik ze niet meer kon zien en door de douane poortjes was ging het wel weer.. eerst ging ik maar op zoek naar mijn gate.. nou zo gevonden.. en daar zat ik dan.. in mijn remi.. bijna alle winkeltjes waren dicht (logisch om 05.00 uur s'ochtends:P)
Maar om 7.15 uur was het dan zover... Tijd om de lucht in te gaan! Het alleen vliegen is goed verlopen.. duurde alleen wel 6 uur.. want we vlogen via Istanbul! Corendon.. bedankt voor het doorgeven:(
Nadat ik mijn koffer had opgehaald en er een busreis van nog eens 2 uur op had zitten was ik er eindelijk:
Hotel Orient Palace! Het was echt gigantisch! Ik werd gelijk opgevangen door Chrisly en Adri, ook wel mijn Turkse mams en paps:) Zij lieten me het hotel zien en hebben me aan iedereen voorgesteld!
Iedereen was zo aardig en zo gastvrij! Ik hoefde s' avonds niet eens mijn eigen koffer en tas mee te zeulen:) altijd handig die jongens:P Ik deel mijn kamer samen met Angela een ander Nederlands meisje uit Rotterdam. We hadden gelukkig meteen een klik! Toen we bij onze loungement( soort van appartement min de luxe) aankwamen waarschuwde ze me dat ik niet in shock moest raken van wat ik zou zien. Nou viel het naar mijn idee nog reuze mee. Er waren twee kamers, een slaapkamer en een woonkamer. In de woonkamer stonden twee bedden, een ervan was de mijne, Angela sliep in de slaapkamer. Ook hebben we een piepklein badkamertje, met een douchebak die overstroomt, een wasbak die het water niet afvoert naar de leidingen maar over de vloer heen giet, en een mooie gele wc:) super luxe dus:P
Maar mensen ik schrijf deze blog snel af en dan voeg ik de foto's gelijk even toe inclusief filmpje met een hele leuke rondleiding:P hahah... ik moet nu naar de meeting dus moet helaas even afkappen.. jullie horen snel verder over mijn eerste twee weken!!!
Liefs en dikke kussen van een
inmiddels redelijk half bruine Judith!!!
05 Juli 2008 - 07:38
Mirna:
yesss...het 1e berichtje:D
haha
Leuk man dat je t leuk hebt!!!:D
Veel plezier nog;)
Liefs mirna -
05 Juli 2008 - 17:05
Manouk:
Judith!!
mega leuk! om wat van je te horen! ben benieuwd naar de digitale rondleiding:P
Liefs