Week 8!

Door: Judith

Blijf op de hoogte en volg Judith

18 Augustus 2008 | Turkije, Alanya

Week 8
Zoo.. eerst even heel hard applaus!! gewoon zo snel al week 8 online!! Geef me een oe-oe voor mij:) hahahaha!!!!!
Hier volgt week 8!

Dag 50, Welkom show nieuwtje!
Maandag, 11 augustus 2008
Zo, zo het is weer maandag! De tijd gaat hard, maar de heimwee blijft natuurlijk. Maar ja.. hier geldt: Blijven lachen! Keep on smiling! Tjaaa.. welkom in de wereld die animatie heet…
Vandaag begon de dag op de mini club met koekjes bakken, en daarna weer lekker in de hitte de mini disco gedanst. Tussen de middag kreeg ik te horen dat ik ’s avonds met de welkom show ook de opening mee moest doen. Dit hield in dat ik op de tamboerijn moest spelen. In de maat, tegelijk met de rest… dus ik heb de twee nummers allebei een keertje gedaan, en toen moest ik het maar kunnen! Gelukkig ging het goed ’s avonds! Ik ben erg blij dat ik dit soort dingen gelukkig snel oppik!!

Dag 51, Olympic show!
Dinsdag, 12 augustus 2008
Nou, toen was het alweer 11 augustus.. nog maar 21 nachtjes en ik sta weer op Hollandse bodem! Vandaag weer flat golf gespeeld, wethead en een zwembadspel. ’s Avonds was er weer de olympic show… pfff deze show valt altijd nogal tegen, de humor is echt zo voorspelbaar en zo ontiegelijk flauw! Dus we hebben ook van veel gasten gehoord dat deze show nogal tegenviel! Wel jammer natuurlijk, maar het is niet anders!

Dag 52, Nog 20 nachtjes!
Woensdag, 13 augustus 2008
Zo, vandaag gingen we weer volwassenen onderschilderen! Deze activiteit is altijd zo leuk! De kinderen stellen een vraag aan iemand, en wordt deze verkeerd beantwoordt, dan mogen de kinderen deze persoon helemaal onderkliederen! Het grappige is, dat ik de kinderen onmogelijke vragen stellen. Bijvoorbeeld:
- Hoe heet mijn huisdier?
- Hoe heet mijn oma?
- In welke plaats woon ik?
- Hoe vaak ben ik deze vakantie al van de glijbanen afgeweest?
- Etc, etc, etc!
Dus de mensen zijn sowieso de pineut!
’s Middags weer lekker gedart. Ik ben ook erg trots op mezelf! Ik moet nu namelijk steeds de score zelf berekenen (Angela het rekenwonder is er niet) en het gaat goed! Af en toe een klein foutje…maar dat heb ik dan zelf door!
Ook zijn we wezen buikdansen met de kinderen.. altijd weer leuk! En ik leer er zelf ook wat
van..hahaha!
’s Avonds was er weer Turkse avond… de gekke jongleur was er gelukkig niet! Wel weer dezelfde dansers! Zij doen elke week een act met messen. Er wordt dan een gast uit het publiek gehaald die moet gaan liggen met een plank op haar buik (ja altijd vrouwen!). Dan gaat een van die Turken messenwerpen, de eerste normaal, de andere vier geblinddoekt. Hiervan waren de eerste twee raak, de andere drie mis!!! 2 gleden richting het publiek onder de stoeltjes van de kinderen door! Ik hield mijn hart vast!!!!! De kinderen zaten aan de zijkanten om ze te beschermen, en toch kwamen die messen hun richting op! Levensgevaarlijk! Het laatste mes raakte de gast bijna! Echt, mijn hart zat in mijn keel!!!

Dag 53, Judith actie!!
Donderdag, 14 augustus 2008
Nou het is weer donderdag, dat betekend grote show!!! En vandaag is het Michael Jackson show!! Maar Judith zou Judith niet wezen als ze weer eens een leo-actie (lomp en onbenullig) heeft. Vandaag een stuk vel van mijn teen af, door een opstapje over het hoofd gezien te hebben van nog geen 4 cm! Nou, weer bloeden als een rund natuurlijk.. maar ja.. show must go on!! Lekker op de tandjes bijten! De show ging gelukkig goed, maar mijn teen..pfffffff.. die mocht er wel even vanaf!!!! Maar, ik bleef doorgaan, en deed alsof er niets aan de hand was!
Ook kwam ik er vandaag achter dat ik mijn visum ben verloren!! Ook weer typisch ik!!! Hij is echt onvindbaar, maar misschien dat Adri en Chrisly me kunnen helpen, laten we het hopen!!

Dag 54, feestje!
Vrijdag, 15 augustug 2008
Zo, vandaag ’s ochtends lekker naar het strand geweest om daar te gaan darten! Het weer was er perfect voor, rond de 40 graden.. heerlijk! Hahaha… ’s middags twister gespeeld met de kindertjes en een waterballonnen gevecht gehouden! Daarna ben ik gelijk naar het internetcafé gegaan om te msnen met paps en mams in Nederland!
’s Avonds was er travestietenshow.. ook weer erg leuk! Maar het wordt hier ondertussen wel een sleur.. Ik kijk elke dag uit naar de donderdagen en naar de zondagen.. Op donderdag hebben we een grote show, en op zondag lekker duiken, dat is hier echt mijn uitlaatklep geworden! Ook is het superfijn goed contact met thuis te hebben! Echt, zonder dat, was mijn heimwee echt veel erger geweest!
’s Avonds was er het afscheidsfeestje van Michelle, die zou zaterdag vertrekken, dit was ook nog best gezellig, ik ben wel eerder naar huis gegaan, ik was kapotmoe en wilde even wat ik-tijd….

Dag 55, Miniplaybackshow!
Zaterdag, 16 augustus 2008
Zo, het is weer stressdag, dit doordat er ’s avonds miniplaybackshow was, en Angela en ik maar met zijn tweetjes waren!! Oef, dat wordt aanpoten!!! Maar eerst ging ik weer helpen met het tiener duik zwembadspel! Dit was natuurlijk weer superleuk! Ook hebben we afscheid moeten nemen van Michelle, ook erg jammer natuurlijk, nu wordt het thuis een stuk stiller!!!
’s Avonds ging het goed met de miniplaybackshow, Angela presenteerde, en ik had de hulp van twee meiden van de tienerclub ingeschakeld.. zo is het toch nog een beetje goed gegaan. Ik heb me wel kapot gerend, want ik moest kostuums aantrekken bij de kinderen en instrumenten klaarzetten en certificaten schrijven!! Pfff.. ik was dan ook heel erg blij toen ik mijn bedje weer zag!!

Dag 56, JAAAAAAAAA!! EINDELIJK WEER DUIKEN!!!
Zondag, 17 augustus 2008
Na twee weken niet meer gedoken te hebben ging ik vandaag eindelijk weer richting de haven! Hee 0rlijk even ontstressen. Vandaag was ik alleen met Adri en Chrisly en hebben we dus gezellig met zijn drietjes gedoken. De eerste duik ben ik tot 23,4 meter geweest en de tweede duik tot 25,3 meter!!! Echt, onder water is het heerlijk, je denkt echt totaal nergens aan. Alleen af en toe: ‘Goh, kijk een visjes’. Ook heb ik een Murene gezien, een of andere soort waterslang! Wel een eng beest!! We waren bezig met de tweede duik toen Adri naar een school vissen wees tussen een stel stenen. Dus ik dacht, nou wat is daar nou zo bijzonder aan? Toen kwam hij aanzetten met een dode vis en legde die ertussen. Op den duur kwam er zo’n rare rups aangekropen die eraan ging zitten eten. Ik dacht echt, is dit alles? Zo’n rotrupsje?? EN toen schrok ik me kapot! Want tussen de stenen zat een klein holletje, waaruit die Murene ineens kwam, wel alleen de kop, maar als ik mijn mondstuk niet in had gehad, zou ik echt gaan gillen!!:o Die kop is best eng! Grijs/bruinachtig kleurtje met felblauwe ogen en dikke zwarte pupillen! Pff… dat beest was echt eng! Ook hebben we overblijfselen van zee-egels verzameld (soort karkasjes, lijkt op een schelp!) en heb ik een zeester gezien en aangeraakt!! Ook vanaf de boot weer een schildpad gespot!!
En natuurlijk, zoals elke week, weer mijn neus verbrand! Aaahh… ik blijf zonnebrand smeren! Nou en, wordt het een bruine neus… hahaha
Weer een superduikdagje dus! Daarna hebben Chrisly en Adri me weer thuisgebracht. Ik heb even een uurtje lekker geslapen en daarna kwam Angela weer thuis.. Even gezellig gekletst en daarna even de stad ingeweest voor een nieuw shirtje…ze hebben hier ook zoveel leuke dingen!!! En nu ben ik mijn weblog aan het typen… zometeen weer lekker slapen!!

Nou, mensjes in Nederland… ik zeg welterusten en tot over 16 nachtjes!!
Ik mis jullie echt allemaal, stuk voor stuk!
Tot snel, ik hou van jullie!
Dikke kussen, knuffels en weet ik veel wat nog meer!!!
Xxxxxxxxxxxxxxxxxx Sjudithski xxxxxxxxxxxxx
LOVE YOU!!!