Week 3
Door: Judith
Blijf op de hoogte en volg Judith
09 Juli 2008 | Turkije, Alanya
Dag 15, gehad met alle Turken.
Deze dag had ik het even helemaal gehad met al die Turken hier. Het zit namelijk zo, omdat wij animatie zijn, mogen wij ook gratis drinken en eten. Kreeg ik gister ineens te horen dat de animators geen drinken meer krijgen!! Alleen water! Dat kwam doordat wij allemaal een ding zouden doen, de gasten geen voorrang geven, nou… volgens mij doen de meiden het zowiezo, wij staan namelijk altijd een eeuwigheid te wachten voordat wij een keer drinken bestellen. Nou ja, ik ging dus naar Fatih, chef animatie en vertelde hem dat wij niets meer kregen. Dus hij ging het even navragen… Komt hij vet boos terug, ja, jullie moeten wel het hele verhaal vertellen en voortaan ook de reden! Wij wisten de reden nog niet eens!
Ook moeten wij altijd half 3 de mini club openen voor het middagprogramma. Normaal heeft Angela de sleutel, maar Omer had hem nog eerst nodig rond twee uur. Nou, oke is goed, als je hem maar op tijd teruggeeft. Dus het is half 3, iedereen is op de mini club behalve Omer, die moest voor kiespijn naar de tandarts. Drie uur, nog steeds geen Omer. Wij werden dus vet boos, want we konden hem nergens meer vinden. Bleek dus dat meneer gezellig zat te eten met een aantal blonde dames…. Oefff, toen had ik het helemaal gehad! Ik heb me maar even afgereageerd op het balkon s’ avonds! Die man kan je echt het bloed onder de vingers vandaan halen!!
Eerst gebeurde dat met die sleutel, na werktijd dat met dat drinken. Het was me allemaal even teveel, twee weken lang wordt je alleen maar op je fouten gewezen! Niet eens op de goede dingen die je hier doet! Dus ik was vandaag echt even lekker boos:).
Dag 16, revenge time!!!
Vandaag was het eerst nog een normale dag, s’avonds was er comedy show! Daar had ik echt superveel zin in! ’s Middags gingen we eerst oefenen. Toen kreeg ik ook te horen wat ik allemaal moest doen.
Ten eerste moest ik indiaan spelen samen met Angela en Michelle, wij hadden Jenya (cowgirl) zogenaamd ontvoerd en de cowboys moesten haar dus komen redden. Eerst moesten we met indianengeluiden (woewoewoewoe) over het podium, als we ‘makuta’ hoorden moesten we met ons oor op de grond en na vier tellen ‘tjoek tjoek’ zeggen. Daarna moesten we het publiek in! We moesten ons gewoon helemaal laten gaan, oké simpel!
Ten tweede was ik een Duitse winkelverkoper. Sofiane was toerist en was op zoek naar ‘une bleu moo’. De andere animators spraken elk een andere taal, maar niemand verstond hem, en ten slotte wist Marcel, de schoonmaker het.
Ten derde speelde ik een hardrockanimator, samen met Sinbad. Dit was voor de animationtable. Hierbij was Angela het meisje bij het ontbijt, Sofiane was toerist en probeerde haar steeds te zoenen, dit mislukte, maar elke keer kwam er een andere animator, en bij hun lukte het wel steeds. Aan het einde wordt er omgeroepen dat er sleutels van een Rolls Royce zijn gevonden, die dus van Sofiane blijkt te zijn! Dan rennen we allemaal als gekken achter hem aan, want dan mogen we hem ineens wel:).
De show ’s avonds was superleuk, maar Angela, Michelle en ik zijn keihard in de zeik genomen! Met die indianen hebben wij dik 10 minuten als gekken door het hele publiek geoewoewoewoeowed! Ik draaide helemaal door, was helemaal gek en ging voor iedereen staan en maakte indianengeluiden in hun gezicht, stond te springen op stoelen en rende alsof mijn leven ervan af hing. Na tien keer ‘makuta’ waren er nog steeds geen cowboys! Toen zei Fatih ineens door de microfoon: ‘Dames en heren, graag een warm applaus voor deze dames en hun eerst ervaring met de wraak van de animators! Wij kregen dit omdat wij met de travestietenshow, waterproof mascara hadden gebruikt bij de jongens! Die liepen daar echt vier dagen mee voor lul! Toen de show was afgelopen, lachte iedereen ons uit! Maar hee, ik lachte gewoon mee, het was ook een goede grap, helemaal als je had gezien hoe gestoord wij bezig waren!
Maar ik kap er weer mee, ik type dit ’s ochtends en mag nu beginnen!!
Liefs en dikke kussen!
jullie indiaantje Judith!
09 Juli 2008 - 18:43
Joyce En Robert:
hai hai!!!
goed om te horen dat je het naar je zin hebt!
hoe kan het ook anders dan al gelijk bij een dokter op bezoek te gaan... pechvogel... dat is echt wat voor jou :P
wij zijn erg benieuwd naar je foto's.... tot snel.
xxxx -
09 Juli 2008 - 21:31
Herman En Anja:
we mogen thuis de spullen wel vastlijmen als je zelfs in turkije al gaat opruimen.vindt je het dan nog gek dat ze je naar een dokter gestuurd hebben.we zijn erg blij dat je het zo naar je zin hebt.Het is hier echt k.. weer het regent de hele tijd en de temperatuur is ook niet zo best 16 graden.nou meissie veel plezier nog tot skipe.anja en pa xxxx -
12 Juli 2008 - 19:29
Els:
Hallo Judith,
Erg fijn om wat van je te horen en hoe het met je gaat. Je hebt wel weer een keer een beetje pech..... Judith, heel veel succes met je werk, en ook genieten hoor! Stuur een beetje zon naar dit bibberlandje, want hier laat de zon het echt wel afweten. Heel veel groetjes en liefs van ons allen.xxxx -
13 Juli 2008 - 11:28
Frank:
haha klinkt allemaal leuk;)
ik ga trouwens ooknaar turkije!!! 30 juli ga ik, samen met tim naar Alanya...
have fun daar;) en vergeet soms ook ff niet om aan ons te denken:P
xxx liefs -
15 Juli 2008 - 09:42
Frank P.:
He Judith,
Wat maak jij veel mee daar in turky.Zo te lezen vermaak je, je wel. Ben blij dat het goed gaat met mijn nicht. veel plezier daar en ik blijf je volgen. Greetz Frank -
21 Juli 2008 - 19:08
Yasmin En Demi:
heey juudje,
fijn om te horen dat je het daar leuk vindt! we missen je heel erg! heb je eigenlijk nog wel tijd om ons te missen wink ? die angela lijkt ons een aardige meid!
xxxjes yasminie en deemsie wink -
24 Juli 2008 - 19:58
Mariska(ilse-thycho):
hoi lieve oppas. Ik hoop dat je ons nog kent, er komen zoveel gasten in het orient.. ik wil je ff laten weten dat we echt hebben genoten, en dat we zeker nog een x terugkomen. Geef een dikke kus aan al je collega's. Heb je misschien ook een email adres? Kan ik je een fotootje sturen..
groetjes, Mariska, Bert, Thycho en ilse -
29 Juli 2008 - 15:26
Els:
Hallo Judith,
Hoe gaat het met je op je "vakantiebestemming"?
Nog steeds een beetje erg druk programma en al aardig bruin geworden?
Bij ons is het ook zomer geworden 29/30 gr., maar erg benauwd.
En... Judith, heb je al heerlijke pannenkoeken gegeten?
Alle goeds en nog veel plezier voor de komende tijd.
Liefs vanuit Herveld xxxx.