Week7!

Door: Judith

Blijf op de hoogte en volg Judith

16 Augustus 2008 | Turkije, Alanya

Week 7
Zo, de tijd begint echt te vliegen! Nog maar 4 weekjes!! Laat het aftellen beginnen!!

Dag 43, De week begint
Maandag, 4 augustus 2008
Zo, kwam ik even goed mijn bed uit, ondanks die korte slaapuurtjes!! De dag begon al leuk (ahum) namelijk om in de ochtendhitte (echt benauwd!) de hotelrally te gaan doen. Dit is een soort van speurtocht door het hotel die de kinderen zo snel mogelijk moeten maken. Ik was weer uitverkoren om bij het team met de slechste of de kleinste kinderen mee te rennen. Dit waren een Pools en een Nederlands meisje. Het Poolse meisje rende maar een beetj verloren mee. En het Nederlandse meisje riep na 10 keer uitleg bij elke vraag dat ze het nog niet snapte! Aaaaaaah!!! Die kinderen hebben me dus helemaal gek gemaakt!
Ook hadden we ’s avonds playbackshow. Deze keer was ik gogo girl, ipv orkest. Dit omdat er een meisje miste. Ook hebben we de raining men dans gedaan. Maar Julia maakte een hoop fouten waardoor iedereen de fout inschoot. Maar het publiek dacht dat het hoorde, dus die heeft zich kapot gelachen! Gelukkig maar!

Dag 44, comedy avond
Dinsdag, 5 augustus 2008
En zoals gewoonlijk op de dinsdag, comedy show. Maar deze was minder leuk dan anders.
Ik denk doordat ik het meeste al een keer heb gedaan. Ik deed met maar een sketch mee, vond ik ook niet erg.. lekker een avondje rust. Ik deed alleen mee aan de animation table, ik was weer de hardrock animator. Maar het was wel leuk, maar een beetje eentonig.. de anderen brachten het ook niet meer zo leuk. Wat wel grappig was, Sofiane had op een gegeven moment de slappe lach en die kon ook echt niet meer ophouden met lachen!!

Dag 45, voor de verandering… weer eens alleen
Woensdag, 6 augustus 2008
En zoals de afgelopen dagen normaal is, zat ik weer eens alleen op de miniclub. Maar weet je, ik vind dat aan de ene kant veel fijner. Niemand die je op je vingers komt kijken.
Het was ook de bedoeling dat we bloemen gingen verzamelen, maar ik had maar 3 kindjes en het was superheet, dus ik dacht: De pot op met die bloemen! Dus ik heb een spandoek geschilderd met de kinderen. Tussen de middag nog een poging tot slapen gedaan, maar die mislukte, het was echt te heet! Dus toen heb ik maar weer een ijsje gehaald.
’s Avonds was er weer Turkse avond. Als eerste kwam er een jongleur, en hij komt elke twee weken, dus die show begint ook weer saai te worden. Vooral door die jongleur, het is echt zo’n popi jopi figuur…bleghhh.. maar zijn assistent was er nog niet, dus wie mocht er weer eens het eerste half uur op het podium alles aangeven?..........Juistem, ik…nou ja… heb ik dat ook een keertje gedaan.
Ik hoefde geen harem te doen, ik kon Onur niet vinden, en had zoiets van okee… dan niet! Kan mij het schelen!

Dag 46, Grease!!
Donderdag, 7 augustus 2008
Het is weer donderdag, grote show dag! Ik begon de ochtend met piratenochtend, erg leuk, kinderen hebben zich weer goed vermaakt!
Daarna was het alweer tijd voor het oefenen van grease! Onur is normaal Vince Fontaine, de presentator, maar nu moest hij ook eens meedansen, met mij! Het grappige is, hij loopt hier al langer rond dan ik doe, en toch ken ik de dansjes beter!! Schandalig!
’s Middags lekker de hele middag mogen schminken! Dat is ook altijd lekker rustig!
’s Avonds was het showtime! Grease ging bij mij goed! Maar een paar kleine foutjes, maar die vielen niet op! Het dansen met Onur was ook wel grappig, omdat ik steeds moest zeggen wat hij moest doen…muts is het ook!
Ook begon vandaag de heimwee op te spelen…ik begin het echt wel te missen! Lekker thuis zijn, papa en anja, en alles en iedereen!!!!!

Dag 47, Lekker naar het strand
Vrijdag, 8 augustus 2008
Vandaag ging ik in de ochtend lekker naar het strand voor de miniclub om met de kinderen die daar zaten zandkastelen te gaan maken. ’s Middags lekker mini dart gespeeld met de kinderen. En weer een poolgame gespeeld. Ik moest het alleen begeleiden, en dat ging hartstikke goed! ’s Avonds moest ik de harem spelen, dit keer samen met Michelle..
Ook ging er een superleuk gezin weg, waar ik een beetje de hele week mee ben opgetrokken. Dat vond ik ook echt superjammer!!!

Dag 48,
Zaterdag, 9 augustus 2008
Zaterdag was weer net als alle zaterdagen, ’s ochtends hebben we spelletjes gespeeld en ’s middags moest ik voor het eerst helpen bij het zwembadspel van de teenagers. Dit omdat we een spel gingen doen met Adri en Chrisly in duikuitrusting. Ik moest helpen bij het aantrekken van de uitrusting. Eindelijk eens iets anders dan die mini club… vond ik dan ook superfijn! Mijn heimwee blijft hangen.. maar hopelijk gaat het later deze week beter….

Dag 49,
Zondag, 10 augustus 2008
Zondag!!! LEKKER VRIJ!!! Helaas, pindakaas… geen duiken vandaag. Maar Chrisly, Adri en ik zouden nog iets leuks gaan doen… maar helaas, pindakaas.. ging ook niet door!! Nou ja… ik heb mijn haar laten verven bij de kapper (was namelijk erg aan de blonde kant!!), heb het een uurtje volgehouden op het strand in me uppie en ben ’s avonds nog even de stad in gegaan. Vandaag was mijn heimwee helemaal erg! Hele dag alleen.. en alsof Anja het wist!! Op het moment dat het me echt even te erg werd kwam ze online op msn!!! Over moederintuïtie gesproken!! Gelukkig heeft ze me zo goed als het kon getroost.. maar toch.. ik blijf thuis missen.. maar dat is ook niet zo gek. Ik zit hier gewoon al 7 weken! Echt zo raar, straks kom ik weer terug in Nederland, gelijk weer naar school(bleeeeeeeeghhh), dansen (eindelijk!!) en weer werken! (Yes!) Maar eerst nog lekker aan de bbq!! Heb er echt zin in.. en als het regent, ga ik alsnog buiten zitten!

Well, ladies and gentleman this is the end of week 7, I hope to see you back on this page next week, than you can read about my adventures in the country of TurkieTurkie in week 8!
(vertaling voor de kids: Nou, dames en heren, dit is weer het einde van week 7. Ik hoop jullie weer terug te zien op deze site volgende week, dan kunnen jullie over mijn avonturen van week 8 lezen!) sorry, ik ben in een Engelse bui, maar gelukkig is dat maar iets dagelijks hahaha…!

O ja, iedereen bedankt voor de lieve berichtjes! Superlief en superleuk! Daan en Wouter ook bedankt voor de filmpjes! Ook echt te leuk om de pannenkoekenbakker ook weer eens te zien!
Nou mensen, ik zeg tot volgende week! Nog maar drie weekjes en ik ben er weer!!
Nog even volhouden dus!
Dikke kus en knuffels voor iedereen!!!
Liefs xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Sjudithski!!

• 17 Augustus 2008 - 11:35

Papa En Anja:

Hoi lieverd.
    leuk dat je zoveel steun in mijn woorden hebt gevonden. wij zijn ook blij als je er weer bent. het is zo rustig zonder jouw gerace door huis. hvj.

xxx papa en anja

• 17 Augustus 2008 - 12:56

Manouk:

heye meisje..
    k ben blij alsk lees dat je zo weer thuis bent..
    k moet je nog zo veel vertellen...wel balen dat je meteen weer naar school moet:S
    we maken er n feest van chick!!

loveyou

• 18 Augustus 2008 - 17:02

Philipjes Wijchen:

Hey lieverd wat en verhaal weer nu zijn we helemaal bij. Maar lieverd heb geen heimwee want als je thuis bent is het gauw weer normaal geniet nog maar even. Het gaat hier allemaal goed met iedereen in Nederland. Het is hier echt niet zo heet als bij jou. Je bent maar een keer jong zet um op Greetz en Knuffels van ons allemaal