Week 5!!!

Door: Judith

Blijf op de hoogte en volg Judith

01 Augustus 2008 | Turkije, Alanya

Week 5
Een nieuwe week, vol nieuwe avonturen in dat rare Turkenland.

Dag 29, playback show.
Maandag, 21 juli 2008
En het was weer maandag!!! Maar deze dag is er echt zooo weinig gebeurd.. We hadden s’avonds playbackshow, en zelfs daar was niets bijzonders aan!!! Saai dagje dus!

Dag 30, Comedy show.
Dinsdag, 22 juli 2008
Het was weer tijd voor de comedyshow! Dit keer was er een ander programma dan normaal. Deze keer hoefde ik alleen maar mee te doen met de ‘statuesketch’. Hierbij is er een man (Fatih) die wil gaan zwemmen in een park waar dat niet mag. Hij wilt net het water inspringen als er politie aankomt. Hij pakt snel het standbeeld weg, en gaat er zelf voor in de plaats staan. Echt zo grappig, die mimiek van hem is echt super! Als eerste kwam ik op. Ik speelde samen met Onur een stelletje. Maar hij kwam te laat, dus ik werd boos:). Hij gaf me bloemen, maar daarmee sloeg ik hem, gooide ze weg en draaide hem mijn rug toe. Hierna kwam het ‘standbeeld’ in actie. Hij sloeg eerst mij op mijn hoofd, ik dacht dus dat dat Onur zou zijn, en sloeg hem. Hetzelfde deed het ‘standbeeld’ bij Onur, zo ging dat even door. Uiteindelijk wreef het standbeeld over onze ruggen en door onze haren. Wie sloten hierbij onze ogen, draaiden ons naar elkaar toe ennn…….. kusten het standbeeld:). Wat we natuurlijk niet doorhadden, aangezien we onze oogjes dichthadden:). Hierna stonden we weer ‘smoorverliefd’ op en maakte op het beeld een mooi hartje met onze namen:). Het was echt leuk om te doen:). Hierna kwam er een dronkenlap (Omer), waarbij hij steeds zijn drank en eten jatte. Uiteindelijk kwam er nog een homo (Sinbad:)), die allemaal standjes uitprobeerde met het standbeeld. Op het laatst kwam de schoonmaker, dus ze namen steeds rare poses aan, terwijl Apo zich op hen uitleefde met een smerige bezem en een vies sopje:) Het was echt super, ik heb me backstage echt kapot gelachen:).

Dag 31, wraaahhh!
Woensdag, 23 juli 2008
De dag begon gezellig in mijn uppie. Angela was vrij, Jenya naar Rusland en Omer zat weer eens op zijn luie kont te zitten en zich belangrijk te voelen. Overdag ging het allemaal prima, ik wist me prima te redden. Maar s’avonds….. Ik had geen entrance dus had ik samen met de meiden in ons appartement een pizza gegeten. Daarna was het mini disco tijd. Die ik dus helemaal alleen moest doen!!!!! Meneer de mini club chef was er de hele tijd niet bij! Sta je daar in je uppie met 50 tot 75 kinderen!!!!! Grappig! Met het spelletje kwam hij de laatste drie minuten aandraven… echt, ik was ZOOOOOOOOO boos!!! Ik moest dat spelletje namelijk samen met een van de andere jongens doen, maar ik deed al het werk! Dus ik was zo boos dat ik alles alleen moest doen met zoveel kinderen, en het leuke was, niemand wist waar Omer was!!! Bleek dat meneer nog lekker lag te slapen!!!!! Pfoeeeeeeeeeeeeeh.. Ik had het helemaal met hem gehad! Eerst dat gedoe dat hij in ons appartement alleen achterbleef, nu dit….pfffff… ik word gek van hem!!!!

Dag 32, het begin van het einde:)
Donderdag, 24 juli 2008
De donderdag begon als altijd lekker rustig op de mini club. Eerst indianenochtend gehad, daarna weer mini disco. Tussen de middag hadden we oefenen voor grease, ging wel, maar niet naar mijn zin. ’s Middags hebben Angela en ik de kinderen geschminkt, heerlijk rustig. ’s Avonds kwamen Chrisly en Adri naar de show kijken! Spannend! Ze hebben de mini disco een deel gefilmd, maar ook de show! Superleuk! Alleen ging de show bij mij niet zo goed.
Ik maakte een hoop fouten, maar het was ook pas mijn tweede keer! Na deze show was het tijd voor de fire and water show. Het was wel heel eng om in het donker te duiken, want ik raakte op een gegeven moment mijn hele coördinatie kwijt. Maar het publiek vond het supergaaf, gelukkig maar! Hierna gingen we waterpolo spelen. Animatie tegen de gasten. Hartstikke leuk, als wij meiden ook eens een bal zouden krijgen. Dus wij waren het zat, en zijn het zwembad uitgegaan. Pas na vijf minuten miste ze ons. Angela en Michelle gingen terug, maar ik vond het wel goed. Ik had al giga hoofdpijn en ben dus gezellig bij Chrisly en Adri gaan zitten. Rond twaalf uur werd ik ineens op mijn schouder getikt… Omer stond achter me met de mededeling dat ik gelijk mee moest komen, want er was een nieuw meisje en daar ging ik mee op een kamer slapen… Dus ik riep al keihard, WAT????!!! Nou, ik wilde graag bij de meiden blijven, dus ik was naar Sofiane gegaan om dat te zeggen. Gelukkig snapte hij het, en mocht ik dus bij hun blijven.
Maar we moesten het meisje wel meenemen naar haar loungement. Maar deze was zoooooo vies!!! Een koelkast die zwart zag van de schimmel!!! Die wc, te goor voor woorden, en niet eens een douche!! Dus namen we haar mee naar onze kamer. Wordt er vijf minuten later geklopt, Omer stond voor de deur. Hij moest cola, en natuurlijk kwam hij die weer uit onze koelkast jatten. Dus ik zei al, dit is echt de laatste keer, want hij vreet hier alles op. Hij is chef! Verdiend bijna twee keer zoveel als ons, en heeft twee benen om naar de winkel te lopen, of ligt dat aan mij? Toen zag hij een fles malibu staan, en vroeg: ‘where is my malibu?’Toen had ik het echt helemaal met hem gehad. We hadden die fles namelijk samen gekocht, en die zijn hier echt superduur!! Soms wel 30 euro!!!Dus ik zei gelijk, geef hem niets!! Begint hij ineens tegen me te flippen, wat ik teu\gen hem heb, wat hij fout doet en of ik soms jaloers ben dat hij Michelle leuk vind! Ik dacht echt bij mezelf hallooooooooo! Doe even normaal ja! Dus dat zei ik ook, en toen ben ik om ruzie te voorkomen maar naar mijn kamer gegaan en lekker gaan slapen.

Dag 33, voor de verandering, weer overhoop met mijn chef!
Vrijdag, 25 juli 2008
Dus ik stond vandaag op met een rothumeur. Gelukkig was die snel over door Nas, het nieuwe Turkse meisje, wat een schatje is zij!
De dag verliep rustig, ik liet Omer lekker zeuren, ik hoorde toch niets meer.
Maar bij de middagmeeting vroeg hij ineens of ik het geld al had gehad van het t-shirt verven van een van de kinderen. Dit meisje is weggegaan zonder ooit te betalen. Dus ik zei dat zo. Begint hij weer: Ja het is jouw schuld! Nu moet ik vier euro betalen om dat jij zo dom bent! Dus ik heel droog: Ja, maar ik ben niet de mini club chef, dus die verantwoordelijkheid ligt niet bij mij! WOooooooooooooow hij werd booooooos!! Maar ik hoorde niets, ene oor in, andere oor er weer uit:).

Dag 34, wel relaxed.
Zaterdag, 26 juli 2008
Vandaag was een goed dagje, want ik heb Omer de hele dag niet gezien:). Heerlijk!!!! ’s Avonds waren er kafka dansers dus we hadden geen playbackshow! Scheelt ook weer een hoop stress!

Dag 35, DUIKEN!!!!!!!!!!!!
Zondag, 27 juli 2008
En het was weer zondag, duikdag!!! Ik had er veel zin in want Sofiane (manager) zou ook meegaan. En dan zouden we samen met de bus gaan. Dus ik klop op zijn deur, komt meneer aan, net uit bed met de mededeling dat hij niet meegaat want zijn vriendin is ziek!
Dus ik moest alleen met de bus! Maar de bus kont me niet afzetten in de haven, hij ging maar tot het centrum. Maar gelukkig kan ik Engels en de weg vragen:) ik heb ook echt bij elk straatje weer opnieuw de weg gevraagd. Gelukkig was het bijna een rechte weg! Aangekomen op de boot hoorde ik dat er eigenlijk op het laatste moment nog een plaatsje in de auto vrij was. Maar ja, ik heb er weer een ervaring bij! Deze dag zijn we naar een mooie locatie gegaan. Het water was helderblauw, en ik heb veel zee-egels gezien. Ook waren er echt grote vissen! Het duiken ging echt supergoed! Ik was echt superrelaxed, en helemaal op mijn gemak. Ook hebben we allemaal leuke foto’s gemaakt met de onderwatercamera!!! Superleuk, ik zal kijken of ik ze op mijn blog kan krijgen!
’s avonds wilde ik gaan opruimen en mijn blog aftypen, maar ik dacht ik ga eerst nog even een stukje lezen. Was ik gewoon al om 7 uur in slaap gevallen, en ik werd om 7 uur de volgende ochtend weer wakker!! Zo uitgeslapen ben ik hier nog nooit geweest!!! :):):)

Nou allemaal, dat was weer week nummer 5, ik ben nu halverwege!!! Dus het duurt niet lang meer voordat ik weer in Nederland rondhuppel!!
Tot snel!!!
Dikke kussen en knuffels!!!!
Ik hou van jullie!
Judith

• 02 Augustus 2008 - 11:16

Daan Verbruggen:

Hoi Judith,

Leuk om te lezen dat je het naar je zin hebt. Ik probeerde net een mailtje naar je hotmail adres te sturen met een filmpje van de verbouwde keuken (zoals beloofd) maar deze krijg ik steeds terug. Heb je een nieuw email adres misschien?

Daan.

• 03 Augustus 2008 - 17:05

Robert En Joyce:

hoi meid!!!
    zo te horen heb je daar genoeg te doen.. en genoeg pret om je te vermaken met al die leuke en soms gekke mensen om je heen. :P
    wij gaan morgen lekker een weekje naar de ardennen in Belgie.
    vandaag hebben we verjaardag gehad van Robert voor de familie. (hij is 9 augustus jarig) en morgenochtend gaan we weg. Heerlijk!! we hebben er echt zin in. ik mis je echt wel hoor!!! en dan niet de ruzie's van soms:P maar gewoon het slap lullen van ons 2. haha je komt wel af en toe op msn maar meestal ben ik dan aan het werk ik zal proberen om dinsdag ergens in Belgie een internetcafe te vinden..
    nou nog heel veel plezier daar.... tot over 5 weken!!! de helft zit er al weer op.

dikke kus Joyce en Robert

• 06 September 2008 - 17:45

Macy Moerkerk:

Heey ! Met de boottocht ben ik ook daar langs gekomen.